БългарскиEnglish

Брандиране на шоколадови изделия - бонбони, меденки, шоколадчета, трюфели

Нашата шоколадова фабрика е специализирана в брандирането на шоколадови изделия. Можем да поставим Вашето рекламно лого или слоган върху опаковките на всички свои шоколадови изделия - малки шоколадчета, кутии шоколадови бонбони, индивидуално опаковани трюфели или бонбони, меденки или други шоколадови изделия с форма и размери по Ваша поръчка. Тези сладки рекламни кампании са перфектни за фирмени промоции и мероприятия, тържества, честване на юбилеи, празници и други подобни поводи - Рожден ден, Коледа, Великден, Св. Валентин, 8-ми март, сватба и др.

Изработваме шоколадови визитки и рекламни шоколади с фирмено лого или корпоративно послание. При нас можете да поръчате изработка на индивидуален шоколад с релефно лого върху самия шоколад. Имаме дългогодишен опит в брандирането на шоколадови изделия за различни маркетингови и рекламни кампании, като се стремим да задоволяваме напълно индивидуалните желания и предпочитания на нашите Клиенти.

Нашите рекламни шоколадови изделия са подходящи както за вътрешни, така и за външни маркетингови кампании на фирмата Ви - корпоративен рожден ден, лансиране на нов продукт или марка, изказване на благодарност към партньори, отваряне на нови магазини и обекти, честване на празници и други. Поставянето на лого върху шоколадов продукт е вкусен и интересен подход за популяризиране на Вашата марка!

РЕКЛАМИРАЙТЕ СЛАДКО ПРИ НАС!

Брандирани трюфели

Брандирани трюфели

Трюфели от фин млечен шоколад с трюфелен пълнеж (10 гр.) Вашето рекламно лого ...