БългарскиEnglish

Информация за Мавро Войвода и Шоколадови изделия Любимка

Вече повече от 25 години, ние от меденка Любимка, сме етикет за традиция и вкус, който е познат на малки и големи. Не правим компромис с качеството и подбираме внимателно нашите продукти. Произвеждаме всички свои шоколадови изделия с много любов и така тя достига до Вас!

Нашата шоколадова фабрика е специализирана в производството на широка гама от захарни и шоколадови изделия. Асортиментът ни се предлага в малки, средни и големи опаковки - кутии с бонбони, бонбониери, пакетирани шоколадови десерти, отделно опаковани насипни бонбони и трюфели.

Изработваме разнообразни шоколади, шоколадови бонбони, шоколадови трюфели и други шоколадови фигури индивидуално, по поръчка на Клиента. Извършваме доставки в цялата страна и в чужбина.

Имаме дългогодишен опит в брандирането на шоколадови изделия за различни маркетингови и рекламни кампании, като се стремим да задоволяваме напълно индивидуалните желания и предпочитания на нашите Клиенти.

Организираме демонстрации по производство на шоколадови изделия на живо в шоколадовата ни фабрика в с. Владо Тричков, община Своге.

За повече информация или въпроси не се колебайте да се свържете с нас - виж как >>>

 

Фабрика за шоколадови изделияФабрика за шоколадови изделия
Хоук МП
Производство и търговия с шоколадови изделияПроизводство и търговия с шоколадови изделия
Хоук МП ЕООД
Шоколадови бонбони Любимка, Грюнберг и ЛетицияШоколадови бонбони Любимка, Грюнберг и Летиция
шоколадова фабрика Хоук МП
Рекламни шоколади, бонбони, трюфели, сладки визиткиРекламни шоколади, бонбони, трюфели, сладки визитки
брандиране на шоколадови изделия от Хоук МП